HTML

critical

Minden ami nem működik. Ezen az oldalon meghalgattatik! Mert tudjuk, hogy sok minden rosszul, vagy nem működik hazánkban. Irjátok meg, mit hogyan lehetne helyesen működtetni. Küldjetek írásokat az anomáliákról a felháborító esetekről. Kiváncsian várjuk!!!

Friss topikok

Linkblog

Mai hírek

2010.12.24. 11:45 frusztráltapa

Karácsony napja van!

Mit mondjak, egyre kevésbé szeretek híreket hallgatni... Ma mégis kelletlenül egy áruházban belehallgathattam a mai hírekbe. Ahogy bömbölt a rádió, a vásárlásra nem tudtam figyelni. Sapkát kellett keresnem egy fiúnak... - Az országgyűlés nagy többséggel elfogadta, hogy fél év helyett, három hónap után jelzáloggal terheljék annak az ingatlanát aki tartozik a közös költséggel. Valószínű, hogy Uniós irányelvről miatt történt, nem tudom. Ha valami igazságtalan, akkor mindegy, hogy Uniós vagy nem! Itt nem házról vagy lakásról, vagyontárgyról van szó, hanem OTTHONRÓL, amiért megdolgozott és megfizetett az állampolgár. Ez az otthon, teljesen az ő tulajdona, vagy félig a banké. 

Ha valaki nem tudja fizetni az nem azért van mert nem akarja!!!!!!!!!!!

Ne legyünk naívak állandóan mondvacsinált ürügyekkel emelgetik a költségeket és a képviselők, házkezelők a buta törvény miatt levakarhatatlanok. Őket jól fizetett ügyvédek védik és a lakók meg vannak félemlítve! Azok a házak, ahol találtak egy buzgó mócsingot aki valaha netán könyvelő volt, azok a felét fizetik a többinek. Vajon miért? Hogy van az, hogy minden kiadást igazolni tudnak számlákkal és csodák csodájára egyre jobban élnek. 

Ez egy ipar, mint oly sok más, amit az egyszerű naív emberek kiszipolyozására találtak ki és törvénnyel megerősítették. Így a rablás intézményes és törvényes!!! Ma csak ilyen és ehhez hasonló lehúzós "bizniszekből" lehet előre jutni. A rezsi, behajtócégek, a házkezelők számomra rosszabnak tűnnek a rablólovagoknál, vagy Döbröginél. 

Mindegy. Nem értem, ki kérte meg a "honatyákat", hogy egyáltalán társasházi törvényt alkossanak??? Kinek az érdekében? Mert nem a lakók érdekében az biztos. Miért a házkezelőket védi a törvény, miért nem a lakókat és a tulajdonosokat. 

Végleg elkeseredtem. Eddig reménykedtem, hogy fordulatot vehet a világ. Ha lenne olyan szeglete a világnak ahol van még igazság, akkor elmennék oda...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://piacter.blog.hu/api/trackback/id/tr22536594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása